Futispörssi vihjeet: EM-kisojen 2024 parhaat pelaajavalinnat

Image

Saksan EM-kisojen ja Futispörssin alkuun on jäljellä vain muutama päivä, ja kisahuuma nousee päivä päivältä! Valmistaudu turnaukseen hyödyntämällä Koutsin Futispörssi vihjeet ja Futispörssi vinkit, jotka olemme keränneet juuri sinua varten.

Seurasimme harjoituspelejä tarkasti ja teemme poimintoja kuumista pelaajista, sekä pelaajista, jotka ovat vastuussa maidensa rangaistuspotkuista. Rangaistuspotkujen vetäjät ovat aina tärkeässä roolissa jalkapallon fantasia-valmentajapeleissä.

Olemme rakentaneet joukkueemme sopivaksi EM-kisojen starttiin Futispörssi pelipäiväkalenterin avulla. Joukkueestamme löytyy pelaaja lohkovaiheen jokaiselle pelipäivälle, joten kapteenin kerroin on jo varmistettu ilman, että meidän tarvitsisi käyttää vaihtoja, vaikka muutamat vaihdot olemme tietenkin suunnitelleet jo etukäteen.

Futispörssin parhaat pelaajavalinnat

Hyökkääjät

Slovenian väkevä hyökkääjä teki Leipzigissä viime kaudella 14 maalia ja 2 syöttöä 31 pelissä osuen jokaisessa Leipzigin seitsemässä viimeisessä pelissä, joten puhutaan erittäin kuumasta pelaajasta! Šeško on myös vastuussa Slovenian rangaistuspotkuista.

Šeško oli väkevä myös EM-karsinnoissa 5 maalillaan, osuen myös kahdesti Suomen verkkoon Slovenian kotipelissä. Slovenian ensimmäiset pelit ovat Tanska ja Serbia ennen Englanti -ottelua, jota ennen hänet voidaan vaihtaa viimeistään pois.

Kylian Mbappé ei paljon esittelyjä kaipaa. Futispörssin kallein pelaaja, mutta on myös tällä hetkellä maailman paras maalintekijä. Selkeä suosikki kisojen maalikuninkaaksi yhdessä Englannin Harry Kanen (445 000€) kanssa. Lisäksi että nämä herrat ovat kovia maalintekijöitä, kantavat he myös vastuun maidensa rangaistuspotkuista, kun taas useilla joukkueilla tämä vastuu jakautuu kärkipelaajien ulkopuolelle.

Koska kuitenkin Ranska pelaa vasta kisojen neljäntenä pelipäivänä, ei melkein puolen miljoonan pelaajaa kannata olla peluuttamatta, vaan Mbappén hinta kannattaa pitää pelikassassa, ja aloittaa Futispörssi joko Italian kärjellä Albaniaa vastaan (joko Mateo Retegui 370 000€ / Gianluca Scamacca 360 000€), tai mieluummin juuri Englannin Harry Kane.

Italian kohtaaminen Albaniaa vastaan vaikuttaa ennalta paremmalta kuin Englannin ottelu Serbiaa vastaan, mutta uskomme että Albania voi kyetä tekemään ottelusta paljon odotettua tiukemman ja vähämaalisemman, kuin mihin Englanti voi kyetä Serbiaa vastaan.

Yksi Futispörssin halvimmista hyökkääjistä tasapainottamaan budjettia. FC Metzin mies on hyvässä pelivireessä, tehtyään 10 maalia viimeisessä 10 pelissään edustettuaan Georgiaa ja Metziä.

Mikautadze ampuu Georgian pilkut ja Georgialla pitäisi muutenkin olla hyvät mahdollisuudet maalintekoon Turkkia ja Tshekkiä vastaan, kuin myös Portugalia vastaan, joka on näyttänyt haavoittuvuutensa puolustuspäässä. Portugali piti harjoitusottelussa Suomea pinteissä miltein koko pelin ajan, mutta niin vain Teemu Pukki pääsi maalaamaan kahdesti Portugalin verkkoon.

Georgian suurin tähtipelaaja, Napolin Khvicha Kvaratskhelia (305 000€) on myös toinen hyvä vaihtoehto budjettipelaajaksi.

Keskikenttäpelaajat

Avausottelun target, ja kapteenimme EM-avaukseen. Florian Wirtz pelasi hienon kauden Bayer Leverkusenissa (11 maalia ja 11 syöttöä 32 ottelussa) ja on myös näyttänyt vaaralliselta Saksan harjoitusotteluissa. Wirtz on pelipaikaltaan keskikenttäpelaaja, mutta pelaa korkealla Saksan 4-3-3 ja 4-5-1 ryhmityksissä.

Kolmas pelaajamme EM-avaukseen ja vain siihen, sillä vaihdamme Gündoganin todennäköisesti pois ensimmäisen pelin jälkeen. Gündogan on vastuussa Saksan rangaistuspotkuista.

Italian rankkari-virtuoosi. Jorginho on puolustava keskikenttäpelaaja, mutta ampuu Italian joukkueen pilkut. Tällä pelaajalla targetoimme Italian ensimmäistä peliä kisojen toisena pelipäivänä Albaniaa vastaan, jonka jälkeen Jorginho lähtee heti vaihtoon.

Jorginho päätyi joukkueeseemme viimeisenä pelaajana, ja sopii siihen hyvin kahden pelipäivän ajaksi, sillä saimme hänellä 100% budjetista käyttöön.

Puolustajat

Italian toinen kahdesta laadukkaasta wing-backista. Toinen vaihtoehto olisi Giovanni Di Lorenzo (350 000€), mutta Dimarco on mielestämme paremmassa vireessä hyökkäyspäässä kisojen alkaessa. Dimarco oli myös Italian paras pelaaja 0-0 päättyneessä harjoitusottelussa Turkkia vastaan.

Joakim Maehle osui EM-karsinnoissa kaksi kertaa ja syötti yhden kahdeksassa pelissä. Vuoden 2022 MM-karsinnoissa Maehle osui jopa viidesti maaliverkkoon! Maehle on kova hyökkäyspään uhka Tanskan puolustuksesta.

Stuttgartissa erinomaisesti tällä kaudella esiintynyt Maximilian ansaitsi paikan hänen ensimmäisessä aikuisten jalkapallon lopputurnauksessa. Left-backina pelaava puolustaja on ollut yksi Saksan parhaista puolustajista EM-kisojen harjoitusotteluissa ja on myös uhka hyökkäyspäässä.

Maximilian loi Saksan pelaajista eniten tilanteita hyökkäyspäässä Ukrainaa vastaan pelatussa harjoitusottelussa (5) ja antoi myös muutaman kulmapotkun.

Valuepuolustaja tasaisesta E-lohkosta. Ukraina osaa turhauttaa vastustajan hyökkäystä, kuten 0-0 päättynyt harjoitusottelu Saksaa vastaan osoitti, vaikkakin Saksa sai ottelussa 26 maalintekoyritystä.

Ukraina kohtaa ensimmäisessä ottelussaan Romanian, jolla on tällä hetkellä erittäin suuria ongelmia maalinteossa (pelasi mm. 0-0 tasapelin Liechtensteinia vastaan), ja toisessa ottelussa Slovakian, ennen Belgia-ottelua.

Maaliin

Belgian pitäisi olla lohkovaiheessa yksi vähiten maaleja päästäneistä joukkueista, kun samassa lohkossa pelaavat Ukraina, Slovakia ja Romania. Lisäksi Koen Casteelsin saa 25 000€ halvemmalla kuin Englannin Jordan Pickford (380 000€) ja Ranskan Mike Maignan (380 000€), jotka ovat Futispörssin kalleimmat maalivahdit.

Ukrainan Andriy Lunin (320 000€) on toinen hyvä halpa vaihtoehto, jos et halua liikaa panostaa maalivahtiin, jättäen pelimerkkejä mielummin muualle.

Futispörssi joukkue
Joukkueemme Futispörssin alkuun. Peluutamme Harry Kanea vielä ennen Ranskan peliä 17.06., jolloin päästämme Mbappén kehiin.

Harkitse myös

Seuraa ja harkitse myös näitä pelaajia EM-kisojen aikana. Käytä Futispörssi pelipäiväkalenteria avuksesi ja optimoi vaihtosi oikea-aikaisesti.

Hyökkääjät

Belgian kisa-avaus Slovakiaa vastaan on punaisille paholaisille erittäin suotuisa, ja tämä kohtaaminen voi hyvinkin olla Lukakulle kahden maalin ilta.

Lukaku voisi muuten olla jo joukkueessamme, mutta koska Ranskalla on myös 17.6. päivä peli, on meidän liian vaikea mahduttaa sekä Kylian Mbappéa, että Lukakua samaan aikaan joukkueeseemme.

Keskikenttäpelaajat

Tomas Suslov on hyvä budjettipelaaja Slovakian keskikentältä, joka pelaa korkeammalla kuin keskikenttämiehet yleensä.

Mielestämme Slovakian mahdollisuudet ovat paremmat tasaisessa E-lohkossa, kuin mitä vedonlyöntiyhtiöt ovat voittajakertoimissa Slovakian mahdollisuuksille arvioineet.

E-lohkossa on mukana mielestämme turnauksen ehkä heikoin joukkue Romania, joten Slovakialla on hyvät mahdollisuudet jatkoon parhaana lohkokolmosena, vaikka he häviäisivätkin Ukrainalle.

Kuitenkin koska Slovakia pelaa ensimmäisen ottelunsa Belgiaa vastaan vasta kisojen neljäntenä pelipäivänä, kannattaa Suslovia harkita vasta ennen Ukraina ottelua 21.06.

Rodri on puolustava keskikenttäpelaaja, mutta on silti erittäin väkevä hyökkäyspäässä. Rodri onnistui tekemään 8 maalia ja 9 maaliin johtanutta syöttöä Manchester Cityn paidassa Valioliigassa viime kaudella.

Rodri on myös vastuussa Espanjan rangaistuspotkuista, iskien kaksi rangaistuspotkua varmasti Brazilian verkkoon 26.3.2024 pelatussa harjoitusottelussa.

Borussia Dortmundia edustava Sabitzer on yksi pelaaja lisää, joka on vastuussa joukkueensa rangaistuspotkuista.

Sabitzer teki viime vuoden lokakuun harjoitusotteluissa kaksi rangaistuspotkua, jonka jälkeen Christoph Baumgartner (350 000€) ja Michael Gregoritsch (340 000€) iskivät Turkin verkkoon molemmat yhden rangaistuspotkun 6-1 päättyneessä harjoitusottelussa, kun Sabitzer ei ollut kokoonpanossa. Sabitzer on kuitenkin Itävallan päämies rangaistuspotkuissa.

Puolustajat

Laadukas Barcelonan puolustaja joka pystyy pelaamaan sekä topparina että oikeana laitapuolustajana. Jules on pelannut Ranskan maajoukkueessa oikeassa laidassa, ja lähettelee sieltä hyviä keskityksiä maalille. Myös vasemmalla pelaava laituri Theo Hernandez (370 000€) on hyvä pelivalinta.

Kounde on vähän hintava, mutta sopii hyvin pelaajaksi jota ei tarvitsisi vaihdella kuin vasta Ranskan tippuessa kisoista pois.

Van Dijk on yksi maailman parhaita puolustajia, mutta hänet on hinnoiteltu jopa 30 000€ halvemmaksi kuin kisojen kalleimmat puolustajat Joao Cancelo (370 000€) ja Théo Hernandez (370 000€). Pitkänä pelaajana Van Dijk on maalintekouhka erikoistilanteissa ja on erinomainen pääpelaaja.

Tämän lisäksi Van Dijk sai vastuun Hollannin viimeisimmästä rangaistuspotkusta Kreikkaa vastaan 16.10.2023 pelatussa karsintaottelussa. Cody Gakpo (385 000€) ei pelannut kyseisessä ottelussa, mutta Hollannin valmentaja Ronald Koeman on sanonut, että Van Dijk olisi hänen suosikkinsa rangaistuspotkuissa.

Vaihdamme mitä todennäköisemmin Van Dijkin jossain vaiheessa joukkueeseemme kisojen aikana.

Jeremie Frimpong voi hyvinkin olla koko Futispörssin yksi parhaimmista pelaajista, mutta Bayern Leverkusenin miehen peluutus on iso kysymysmerkki Ronald Koemanin joukkueessa.

Jeremie Frimpong on pelipaikaltaan oikea laitapuolustaja ja on Futispörssissä merkattu puolustajaksi, mutta mikäli Koeman asettaa hänet pelaamaan, tulee hän mitä todennäköisesti pelaamaan Hollannin 4-3-3 ryhmityksessä oikealla laidalla hyökkäyksessä, joka on hänelle tuttu pelipaikka Bayern Leverkusenista.

Toinen hyökkäyspotentiaalinen vaihtoehto Hollannin joukkueesta on Interin wing-back Denzel Dumfries 365 000€. Alkujaan oletimme, että nämä kaksi taistelevat samasta aloituspaikasta, mutta koska Frimpong pelasi harjoitusottelussa Kanadaa vastaan paljon korkeammalla, on Koemanin peluutus tällä hetkellä meille suuri kysymysmerkki.

Emme tästä syystä uskalla ottaa vielä kumpaakaan pelaajaa aloituskokoonpanoomme, mutta reagoimme varmasti kolmantena pelipäivänä, kun Hollannin avauskokoonpano varmistuu Puolaa vastaan. Näitä Hollannin puolustajia kannattaa ehdottomasti pitää silmällä!


Onnea kaikille Futispörssiin ja paras valmentaja voittakoon! Voit seurata EM-kisojen kehitystä EM-kisasivultamme, jonka lisäksi tulemme jakamaan tukun pelivihjeitä kisojen aikana, joten pysy siis kuulolla!

Jaa vihjeet myös kaverille!

Rise of BetsVedonlyöntibonus100% bonus 100€ astiNäytä lisätiedotLUNASTA BONUS
ScarabetVedonlyöntibonus100% bonus 100€ astiNäytä lisätiedotLUNASTA BONUS
VivatBet logoVedonlyöntibonus20€ riskitön vetoNäytä lisätiedotLUNASTA BONUS
maxxwin logoVedonlyöntibonus100% bonus 150€ astiNäytä lisätiedotLUNASTA BONUS

Novibet logoVedonlyöntibonus100% bonus 100€ astiNäytä lisätiedotLUNASTA BONUS
Betinia logoVedonlyöntibonus100% bonus 200€ astiNäytä lisätiedotLUNASTA BONUS
Light casino logoVedonlyöntibonus100% bonus 200€ astiNäytä lisätiedotLUNASTA BONUS