Valioliiga: Bournemouth – Arsenal 19.10.

Jalkapallovihjeet: Valioliiga

Bournemouth vs Arsenal

Lauantai 19.10. klo 19:30
Vihje: Arsenal
VivatBet logoKerroin
1.70
Tervetulobonus
20€ riskitön veto
Lyö veto
Novibet logo
Arvostelu
Kerroin
1.69
Tervetulobonus
100% 100€ asti
Lyö veto
EpicbetKerroin
1.68
Tervetulobonus
100% 200€ asti
Lyö veto

Valioliigan lauantai huipentuu iltapeliin, jossa Bournemouth saa vieraakseen Arsenalin.

Isännät ovat valumassa sarjan alempaan keskikastiin, kun taas Tykkimiehet ovat nousseet syksyn esityksillään mestaruustaistelun ykkössuosikiksi. Onko Cherriesillä saumoja vastata tulivoimaisten lontoolaisten haasteeseen?

Sijoitukset Valioliigassa

  • Bournemouth (14.), 2-2-3, 8:10, 8p
  • Arsenal (3.), 5-2-0, 15:6, 17p

Bournemouth on kärsinyt alkukaudella varsin odotetuista vaikeuksista. Joukkue on ollut ylöspäin hyvinkin yritteliäs, mutta viimeistely on ollut surkeaa. Tuhlaajana on erikoistunut erityisesti Evanilson, joka hankittiin kesällä Dominic Solanken korvaajaksi.

Cherriesin ohjelma on ollut toistaiseksi keskihaastava, ja kärkipään ryhmistä se on kohdannut Newcastlen ja Chelsean kotona, sekä Liverpoolin vieraissa. Näistä peleistä plakkariin on napsunut vain yksi ainoa piste, joka irtosi elokuun 1-1 tasurilla Castlea vastaan.

Tilastoja tarkastellessa Bournemouth on hieman yllättäen maalintekoyrityksissä Valioliigan kolmanneksi ahkerin. Laukaukset eivät kuitenkaan ole olleet kovinkaan laadukkaita, ja kahdeksan täysosuman saldo on peräti viiden ja puolen verran ali joukkueen luomasta maaliodottamasta.

Bournemouth

  • Hyökkää yritteliäästi, mutta maalintekijät puuttuvat.
  • Pystynyt hyvin harvoin haastamaan sarjan yläpään joukkueita.
  • Ei ole pitänyt maaliaan puhtaana kertaakaan kauden seitsemässä ottelussaan.

Arsenal on kaikissa kilpailuissa edelleen tappioita kymmenen ottelun jälkeen. Kahdessa edellisessä Valioliigan kamppailussa heikot Leicester ja Southampton aiheuttivat Emiratesilla isännille yllättäviä vaikeuksia, mutta kovan rutiinitasonsa ansiosta Tykkimiehet puristivat molemmista peleistä lopulta ansaitut voitot.

Martin Ødegaard on ollut reilu kuukauden loukkaantuneena sivussa, mutta rosterin valtava leveys takaa manageri Mikel Artetalle vaihtoehtoja. Saintsia vastaan Gabriel Jesus ja Raheem Sterling nousivat ensimmäistä kertaa avaukseen, ja Mikel Merino tuli penkiltä tekemään Valioliigadebyyttinsä.

Hyökkäyksen avainpelaaja Bukayo Saka sai maajoukkuetehtävissä pienen jalkavamman, mutta viime tietojen mukaan mies on viikonloppuna pelikunnossa. Kai Havertzin, Jurrien Timberin ja Ben Whiten kuntoutumista seurataan ottelun lähestyessä.

Arsenal

  • Hurja rutiinitaso ja miehistön leveys nostaneet Gunnersin mestarisuosikiksi.
  • Kerännyt vaikeasta ohjelmasta huolimatta vieraissa jo seitsemän pistettä.
  • Voitti viime kaudella Bournemouthin näytöstyyliin kotona ja vieraissa.

Ennen maaottelutaukoa Bournemouth hävisi sarjanousija Leicesterille 1-0, ja tuossa pelissä kulminoituivat sen ongelmakohdat. Laukauksia kertyi yhdeksäntoista, joista kuitenkin vain kaksi lähti päin maalia. Arsenalia vastaan Cherries ei pääse montaa laatupaikkaa sommittelemaan, ja nähdyllä viimeistelyllä isännille jää lauantaina luu käteen.

Kovavireinen Arsenal nappaa kauden kuudennen voittonsa

Viime kauden keskinäisissä Arteta löi kollegansa Andoni Iraolan taktisella puolella kanveesiin, ja Arsenal voitti Bournemouthin kotonaan 3-0 ja vieraissa 4-0. Gunners on ollut ajoittain lähellä viime kauden hurjaa formiaan, ja perussuorituksella se nappaa etelärannikolta kauden kuudennen voittonsa.

Valtava ero perustasossa ja viimeistelyn kliinisyydessä nostaa Arsenalin selkeäksi suosikiksi. Bookkereiden avatessa kohteen Gunnersin kertoimet olivat noin 1.60 tietämillä. Nyt vierasvoiton hinnat ovat nousseet 1.70 tuntumaan, ja niistä löytyy mukavasti arvoa.

Vihje: Arsenal
VivatBet logoKerroin
1.70
Tervetulobonus
20€ riskitön veto
Lyö veto
Novibet logo
Arvostelu
Kerroin
1.69
Tervetulobonus
100% 100€ asti
Lyö veto
EpicbetKerroin
1.68
Tervetulobonus
100% 200€ asti
Lyö veto

Jaa vihjeet myös kaverille!

EpicbetVedonlyöntibonus100% bonus 200€ astiNäytä lisätiedotLUNASTA BONUS
WinnerzVedonlyöntibonus20€ riskitön vetoNäytä lisätiedotLUNASTA BONUS
Chalk WinsVedonlyöntibonus100% bonus 100€ astiNäytä lisätiedotLUNASTA BONUS

Novibet logoVedonlyöntibonus100% bonus 100€ astiNäytä lisätiedotLUNASTA BONUS
VivatBet logoVedonlyöntibonus20€ riskitön vetoNäytä lisätiedotLUNASTA BONUS
Betinia logoVedonlyöntibonus100% bonus 200€ astiNäytä lisätiedotLUNASTA BONUS